Salgsbetingelser

1. AVTALEN
Tea of Asia AS selger produktet LeCharm på løpende abonnementsbasis uten bindingstid. Avtalen består av de opplysningene som er gitt på nettsiden og disse avtalevilkår. Avtalen kan kun inngås av myndige personer over 18 år.

2. PARTENE
Selger er: Tea of Asia AS
Org. nr: 917 285 403
Adresse: Myklerudveien 35, 1454 Fagerstrand
Telefon: 37235017


Kjøper er den som er oppgitt som kjøper i bestillingen uavhengig av salgskanal. Kjøper er i det følgende også benevnt som ”du”, ”din” eller ”ditt”.

”Tjenesten” referer til abonnentstjenesten. ”Produktet” er varen som leveres i abonnementstjenesten.

3. AVTALEINNGÅELSE OG BETALINGSVILKÅR
Avtalen er bindene for begge parter når bestillingen er mottatt av selger. Kjøper mottar ordrebekreftelse på e-post som viser bestilte produkt, antall og pris. Kjøper må kontrollere ordrebekreftelsen, dersom du oppdager feil på ordrebekreftelsen må du ta kontakt med selger.

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert merverdiavgift og eventuelt andre gebyrer og avgifter som staten til enhver tid fastsetter.

Hos oss trenger du ikke å betale på forhånd. Papirfaktura sendes sammen med din forsendelse og fungerer også som din ordrebekreftelse. Betalings- og endringsfrist er spesifisert på fakturaen. Fordringen/fakturaen overdras i sin helhet til Finans 2. Betaling skal kun skje til Finans 2. Selger og Finans 2 står fritt til å innhente kreditt opplysninger før bestilling og løpende igjennom kundeforholdet.

4. ABONNEMENT, VARIGHET OG OPPSIGELSE
Ved bestilling inngår kjøper avtale om abonnement for ønsket produkt, til pris og leveringsantall som er spesifisert under i punkt 5, priser og betaling. Abonnementet er løpende uten bindingstid.

Abonnementet kan sies opp når som helst etter bestilling, men senest innen oppsigelsesfristen/endringsfristen som står på din faktura. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering i tjenesten. Ta kontakt med kundeservice for å stoppe ditt abonnement. Selger forholder seg retten til å stoppe leveringer dersom betaling for flere forsendelser uteblir.

Du kan når som helst pause abonnementet. Ta kontakt med kundeservice. Kundeservice kan nås på telefon 37 23 50 17 eller på e-post kundeservice@lecharm.no

5. PRISER OG BETALING
Prisene kan variere avhengig av salgskanal distribusjon, og spesielle tilbud. Dersom ikke annet er avtalt er prisene i punkt 5 bindende for avtalen.

I første forsendelse, dersom ikke annet er avtalt mottar kjøper 2 måneders forbruk av LeCharm til kr 249,- ekskludert frakt. Gjelder kun første pakke pr. nytegning av abonnement. Videre mottar kjøper 2 måneders forbruk av produktet hver 2 måned til kr. 498,- pr. forsendelse ekskludert frakt. Porto- og ekspedojomnsgebyr: 39,-

6. Levering
Du får produktet levert rett hjem på døren eller i postkassen. Dersom ikke dette går vil produktet bli levert på nærmeste postkontor med hentelapp i postkassen. Normalt vil du motta produktet innen 3-12 avhengig av transport tid, og senest 30 dager etter bestilling.

7. Angregrett
Ønsker du å benytte deg av angreretten så skal angrefristskjema benyttes. Angreretten forutsetter at du må gi beskjed innen 14 dager fra du mottar første forsendelse. Varen, inklusiv vedlagte faktura samt utfylt angrefristskjema sendes tilbake. Produkt(er) må av hensyn til hygiene og helsevern, returneres uten at forseilingen er brutt, ellers tapes angreretten jf. angrerettloven § 22 første ledd g. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere produktet.

Det er kun angrerett på første pakke. Det er ikke angrerett på videre abonnement forsendelser. Dersom ikke annet fremkommer blir originalkrav stående selv om vare sendes tilbake.

Varer skal returneres til: Direct House Arendal, Bjørumsvegen 15, Postboks 19, 4855 Froland.

8. Reklamasjon
Det gis reklamasjonsrett etter forbrukerkjøpsloven dersom pakken er skadet ellet produktet har feil/mangler. Vennligst kontakt kundeservice for å avtale reklamasjon og finne en løsning som passer best for deg. 9. KUNDESERVICE
Kundeservice står alltid tilgjengelig dersom du har problemer, spørsmål eller tilbakemeldinger. Vi gjør vårt ytterste for at du skal være fornøyd med produktene du kjøper hos oss, og vi forsøker å svare deg så fort som mulig.

Kundeservice nås enklest via e-post kundeservice@lecharm.no eller på telefon 37235017 i hverdager mellom 09.00 - 15.00.

10. KUNDEOPPLYSNINGER/PERSONVERN
Alle bestillingsopplysninger og personalia oppgitt av kjøper ved bestilling, lagres i selgers systemer. Alle kundeopplysninger bli godt ivaretatt og i henhold til personopplysingsloven.
Som kunde hos oss vil du motta informasjon, tilbud og nyheter vedrørende produkter, kundefordeler, konkurranser og lignende fra oss eller samarbeidspartnere. Du kan når som helst kontakte oss og reservere deg mot dette.
Vi forbeholder oss retten til å kunne kontrollere din kredittverdighet.

11 BRUK OG VIRKNING
Selger fraskriver seg ethvert ansvar vedrørende uforsiktig bruk av produktet. Produktet skal lagres mørkt, tørt og ikke over romtemperatur. Produktet er ingen erstatning for et variert kosthold. Produktet bør ikke brukes av gravide og ammende. I tilfeller hvor kjøper har eksiterende eller forhenværende sykdommer, bruker medisiner eller er usikker på produktet anbefales det å konsultere med lege før bruk.

12. PRISREGULERING LØPENDE ABONNEMENTET
Vi forbeholder oss retten til mindre prisjusteringer underveis i abonnementsperiode.

13. LOVVALG OG VERNETING
Avtalen er underlagt norsk rett. Tvist mellom kjøper og segler skal søkes løst gjennom forhandlinger. Rett verneting er Oslo Tingrett.