Pilotfrue anbefaler LeCharm!

God søndag, folkens! Håper dere har hatt en like fin helg som meg og at dere er klare for mandag i morgen. Jeg har lyst til å komme med et veldig godt tips til en drikk som er sunn og enkel i en travel hverdag, før den nye uken setter i gang og før pliktene kaller..

Les mer

Anne Brith Davidsen anbefaler LeCharm

Jeg har lenge tenkt at jeg ville teste ut en detox av noe slag. Jeg har hatt lyst til å rense kroppen på en måte. Så kom jeg over og ville prøve LeCharm for å kontrollere søtsuget og småspising. Detox & Slimming Tea er et te-konsept med komponenter som renser kroppen og som demper søtsuget.

Les mer

- Et enkelt tips fra en venninne gjorde hverdagene min lettere!

Monika (39) begynte å drikke te fra LeCharm. Etter kort tid kom energien tilbake og søtsuget forsvant!

Les mer

- Som aktiv langdistanseløper - og med en stillesittende jobb har idealvekten alltid vært et strev for meg!

Etter at jeg begynte å drikke te fra LeCharm fikk jeg kontroll over søtsuget og småspingen – Nå har jeg nådd og beholdt min idealvekt.

Les mer

GODE RESULTATER KOMMER FRA GODE VALG

August 2014: Lar meg motvillig overtale til å melde meg inn på et treningssenter, og kjøper en startpakke på seks timer med personlig trener som hjelp til å komme i gang for en rimelig utrent skrott.

Les mer

Gå ned i vekt med løpetrening!

Varig vektreduksjon kan for mange virke som en stor utfordring, men det trenger det slettes ikke å være. Det viktigste er at du, på én eller annen måte, kommer i gang med noe konkret. Start med å sett deg små realistiske mål og øk på etter hvert. Her kommer noen treningstips for at du skal lykkes.

Les mer

Gjør treningen til en del av hverdag din.

Alla vet jo at trening er bra for oss, men det er fortsatt lekende lett å komme med unnskyldninger. Du har mye å gjøre på jobben? Du sliter med å finne en luke i den fulle kalenderen din? Eller er det en motarbeidende tanke å komme seg ut i det mørke, våte og kalde været? Her kommer 10 tips for å gjøre treningen til en del av din hverdag. Det viktigste for å oppnå gode resultater, er kontinuerlig trening og et balansert kosthold.

Les mer

Gå ned i vekt med styrketrening.

Om du ønsker noen effektive treningsøvelser for å øke din forbrenning så kan ulike styrkeøvelser være svaret. Når du jobber med styrketrening for vektreduksjon, vil det være fornuftig å fokusere på de største muskelgruppene.

Les mer

PERFORMANCE – for deg som vil ha en tøff og effektiv fullkroppstime som gir synlige resultater.

Performance er en atletisk time som tilpasses etter ditt treningsnivå, uansett om du er nybegynner eller viderekommen. På bare 45 minutter får du en balansert og effektiv trening for hele kroppen. Timen er delt opp i 3 deler, MOVE, POWER og PACE, for å optimalisere effekten.

Les mer

6 tips for å komme i gang med treningen

1. Sett av tid.

Først og fremst så er det viktig at du faktisk setter av tid til trening. Nå som du faktisk har bestemt deg for å begynne å trene, så er det ikke noe poeng i å gjøre det halvveis. Det er bortkastet tid.

Les mer